Hou je van politiek? Wil je de VVD helpen Woerden liberaler te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben twee gave vacatures voor de functie van fractieassistent en fractiemedewerker.

Fractieassistent / commissielid (ca. 8-12 uur per week)

We zijn op zoek naar een fractieassistent (commissielid) om ons op politiek-inhoudelijk gebied te ondersteunen. Je houdt van politiek, hebt een politieke antenne en je voelt je aangetrokken tot de standpunten van de VVD. In overleg met een raadslid bereid je onderwerpen voor in jouw verschillende dossiers. Vervolgens voer je daarover in de commissievergadering zelf het woord.

Vergoeding vindt plaats op basis van het Rechtspositiebesluit decentrale politieke ambtsdragers.

Meer lezen en solliciteren »

Fractiemedewerker (ca. 3-6 uur per week)

Studeer je en hou je van politiek? Weet je alles van social media en word je blij van in gesprek gaan met kiezers? Als fractiemedewerker ben je de onmisbare rechterhand van de fractie. Je houdt onze socials bij en maakt hiervoor in overleg content. Daarnaast ga je online met inwoners in gesprek. Je denkt mee over onze standpunten en over de manier waarop we mensen het beste kunnen bereiken. Ten slotte ondersteun je de fractie met secretariële en administratieve werkzaamheden.

Dit alles kost je ongeveer 3-6 uur in de week, die je flexibel indeelt. Je werkzaamheden voer je uit in de raadszaal, in onze fractiekamer, onderweg of thuis. Student zijn aan een HBO- of WO-instelling is een pre.

Meer lezen en solliciteren »