Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

VVD Experience

Datum: 1 november 2019
Tijd: 20:00 - 22:30
Site: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-vvd-experience-71994679023
Locatie: Plein 7
Kerkplein 7
3441 BG Woerden

Op 1 november zal de eerste editie van de VVD Experience neerstrijken in de Grand Salon van Plein 7 aan het Kerkplein in Woerden. Deze eerste editie wordt georganiseerd door de VVD Rijn, Vecht en Venen met inhoudelijke ondersteuning van de landelijke VVD.

Bij een bijeenkomst van de VVD denk je misschien aan een muf zaaltje, waar sprekers vertellen over hun portefeuille en eventueel daarover in discussie gaan. Een bakje koffie of thee dat klaarstaat in kannen en heel misschien een koekje erbij…

Maar van de trotse feestelijke bitterballenpartij mag je natuurlijk meer verwachten. Zeg maar vaarwel tegen het oude beeld en verwacht een beleving in lijn met het halfjaarlijkse VVD-festival waarin inspiratie, vergezichten, show en een lekker drankje de hoofdmoot zullen zijn.

Line-up:

✖ Barbara Visser (Staatssecretaris van Defensie)
✖ Kamran Ullah (Nieuwschef De Telegraaf)
✖ Stand-up Comedian
✖ Lennart Salemink (Hoofdbestuurslid opleiding en talentmanagement)

De VVD is niet alleen een club mensen met meningen: de VVD is veel meer. Kom langs en ervaar het zelf tijdens de VVD Experience!

Registreren via deze link.

N.B.: de VVD Experience is gratis toegankelijk (na registratie), als je toch een gift wilt doen zijn er verschillende kaarten beschikbaar in de range van 5 tot 100 euro.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment