Stephen Slager-GR22-s

Stephen Slager.

Kandidaat #7

Wie is Stephen Slager?

Geboortedatum:24-8-1995
Woont in: Vogelbuurt / Staatsliedenkwartier, Woerden
Sociale media: Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.

Expertises:

✅ Trotse regenbooginwoner.
✅ Hart voor onderwijs.
✅ Eerst luisteren, dan oordelen.

“Ik sta voor een Woerden, waar we aandacht hebben voor elkaar en we iedereen in zijn waarde laten.”

“Woerden is een fantastische stad om te wonen. Dat wil ik graag zo houden. Ik wil dat iedereen zich in Woerden thuis voelt. Dat betekent dat iedereen die in Woerden wil blijven wonen een betaalbaar huis kan vinden. En dat iedereen het gevoel heeft dat hij of zij mee kan doen. Of je nu jong bent of oud, of je nu hetero, homo of lesbisch bent: iedereen moet mee kunnen doen.”

Wat wil je goed houden in Woerden?

Woerden is een plek waar iedereen zich thuis voelt. Dankzij de fantastische evenementen, zoals de Woerdense Vakantieweek, de Koeiemart en de Intocht van Sinterklaas is er altijd wat te doen. Of in de zomer lekker zonnen in het Westdampark, hardlopen in het Bredius of varen over de Singel. En daarna lekker een drankje doen of een hapje eten in de vele restaurants en kroegen in het centrum. Ik wil ervoor zorgen dat dit zo blijft. Dat deze fantastische evenementen kunnen blijven bestaan en dat er ruimte komt voor nieuwe evenementen. Dat het groen in Woerden behouden en goed onderhouden wordt. En dat ondernemers in de binnenstad de ruimte krijgen om te investeren, zodat de binnenstad levendig en aantrekkelijk blijft.

Wat moet er beter in Woerden?

Ik wil er echter ook voor zorgen dat alle Woerdenaren – jong en oud – Woerden hun thuis kunnen blijven noemen. Daarvoor moet er de komende jaren flink gebouwd worden, zodat ook jonge Woerdenaren – zoals jij en ik – in de gemeente kunnen blijven wonen. We moeten er wel voor zorgen dat alle wijken en dorpen van onze gemeente goed bereikbaar blijven. Er moet aandacht zijn voor fietsers, OV en automobilisten en het parkeerbeleid van de afgelopen jaren moet op de schop, zodat de binnenstad voor iedereen bereikbaar en aantrekkelijk blijft. Tot slot wil ik dat alle Woerdenaren erbij horen – of je nou hetero, homo, lesbisch of bi bent. Er moet dus meer aandacht komen voor de LGBTIQ-gemeenschap in onze gemeente.

Bekijk hieronder het kandidatenfilmpje van Stephen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

Volg Stephen.

InstagramLinkedIn