De Woerdense VVD heeft het verkiezingsprogramma voor 2022-2026 gepubliceerd. Daarin komen we met concrete oplossingen voor de problemen die we de komende vier jaar in de gemeenteraad gaan aanpakken. Daarmee gaan we ervoor zorgen dat Woerden werkt voor jou. Dat wat goed is, goed blijft. En dat wat beter moet, ook beter wordt.

De VVD wil een Woerden waar je veilig kunt wonen, in een betaalbaar huis in je eigen dorp of je favoriete wijk. Waar je in vrijheid jezelf kunt zijn, het beste uit jezelf kunt halen en je een baan kunt vinden die bij je past. Een Woerden waar je in een schone en groene straat of een leuke speeltuin kunt voetballen met je kinderen. Waar je veilig van Zegveld naar Harmelen kunt fietsen en geen uren in de file staat als je van Waterrijk naar Molenvliet wilt. Waar de gemeente je als inwoner of ondernemer serieus neemt en ruimte geeft aan creativiteit. Een Woerden waar je op zaterdag kunt genieten van een rondje langs een goed onderhouden Cattenbroekerplas, een bezoek aan het zwembad of de bioscoop of van een drankje met vrienden op het Kerkplein.

Lijsttrekker Florian van Hout: ‘Ik ben ontzettend trots op dit programma. We hebben veel inwoners en ondernemers gesproken over hun ideeën voor Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld. Met dit programma bieden we concrete en liberale oplossingen voor de problemen die we de komende vier jaar moeten aanpakken. Met onze plannen zorgen we dat in onze stad en dorpen de dingen die goed zijn, goed blijven. En dat wat beter moet, ook echt beter wordt.’

Lees hier meer over onze plannen en het programma.

Heb je een vraag? Stuur ons dan een appje!