Wie zorgt er voor dat jouw buurt gewoon goed blijft en beter wordt? Want laten we eerlijk zijn: zeker niet alles is perfect, maar we wonen wel op een gave plek. Waar veel goed voor elkaar is. Waar je kinderen naar een goede school gaan. Waar je ’s avonds veilig je hond kunt uitlaten. Waar je kunt genieten van een drankje in het dorp of een wandeling door het Vijverbos. Zeker niet alles gaat goed, maar veel wel. En daar mogen we best een beetje trots op zijn.

Wat goed gaat, willen we graag zo houden. Dat is geen vanzelfsprekendheid. Daar moeten we met z’n allen iedere dag hard voor werken.

Dit zijn de dingen in Harmelen waar we trots op zijn en die we goed willen houden:

✅ Het dorpse, landelijke karakter, waardoor je rustig en fijn in Harmelen kunt wonen.
✅ Het goede voorzieningenniveau, zoals het Dorpshuis, het zwembad, de supermarkten en de winkels in het dorp.
✅ De creativiteit en het doorzettingsvermogen van al die Harmelense vrijwilligers en ondernemers, die elke dag zorgen voor banen en heel veel mooie initiatieven.

Dingen die niet goed gaan, die moeten we gewoon verbeteren. Dat verdient ons dorp.

Deze dingen willen we beter maken:

✅ Snel meer betaalbare woningen bouwen voor jonge en oudere Harmelenaren.
✅ Beter onderhoud van straten en groen.
✅ Geen windturbines naast Harmelen: ze komen te dicht op huizen, zorgen voor
geluidshinder en verpesten het landschap.
✅ Harmelen veiliger maken door meer boa’s en cameratoezicht in te zetten waar het nodig is. Onveilige en drukke wegen, zoals de Dorpsstraat en Haanwijk, moeten we aanpakken.

Wie gaat ervoor zorgen dat Harmelen goed blijft en beter wordt? Zijn dat de politici die langs de kant staan te roepen dat alles slecht is? Politiek is geen spelletje. Daar moeten mensen zitten die problemen willen oplossen. Voor jou. Zodat jij veilig en vrij je leven kan leiden. Zodat de dingen die goed gaan bij jou in de buurt goed blijven. En dat de dingen die beter kunnen ook echt beter worden.

Heb je een vraag over onze plannen?

Stuur dan een appje naar 06 – 48 04 32 90 of lees meer in ons verkiezingsprogramma.