Hans Tuit-GR22-s

Hans Tuit.

Kandidaat #4

Wie is Hans Tuit?

Geboortedatum: 20-08-1960
Woont in: Kamerik
Sociale media: Facebook en LinkedIn.

Expertises:

✅ Praktisch ingesteld jurist.
✅ Complexe problemen tot oplossingen brengen.
✅ Fervent schaker en voorzitter schaakclub.
✅ Groot Frank Zappa-fan.

“Je moet niet langs de kant blijven staan als je vindt dat het anders moet.”

“Het is heerlijk wonen in Woerden en de dorpen, midden in het Groene Hart. Er moet de komende jaren flink bijgebouwd worden. Maar wel op zo’n manier dat het Groene Hart groen blijft.”

Wat wil je goed houden in Kamerik?

Woerden is een gemeente is met veel groen waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Het voorzieningenniveau in Kamerik is goed. Ik wil me ervoor inzetten om dat zo te houden.

Wat moet er beter in Kamerik?

Er moet flink bijgebouwd worden, om ervoor te zorgen dat Kamerikers in Kamerik kunnen blijven wonen. Wanneer we nieuwe huizen bouwen, moeten onze eigen inwoners dus zoveel mogelijk voorrang krijgen.

Daarnaast moeten we in de hele gemeente aan de slag om verkeersproblemen op te lossen. Er hoeft maar iets te gebeuren en het staat vast. Te veel verkeer dat niet in Woerden hoeft te zijn, rijdt nog door Woerden heen. Dat wil ik oplossen met goede randwegen.

Kamerik heeft veel moois te bieden, zoals De Boerinn en het Oortjespad. Daarom wil ik ons dorp nog beter op de kaart zetten als toeristische trekpleister.

Tot slot moet er ook weer een vorm van spoedzorg terugkomen in Woerden. Je hoopt dat het niet gebeurt, maar áls je ziek wordt, wil je dat goede zorg dichtbij is.

Bekijk hieronder het kandidatenfilmpje van Hans voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

Volg Hans.

LinkedIn