Florian van Hout-GR22-s

Florian van Hout.

Fractievoorzitter

Wie is Florian van Hout?

Geboortedatum: 7-12-1998
Woont in: Binnenstad, Woerden
Sociale media: InstagramTwitter en LinkedIn.

Expertises:

✅ Rechten.
✅ Scherp debatteren.
✅ Weet meer van pakken dan van spijkerbroeken.

“De politiek moet werken voor inwoners en ondernemers.”

“Al toen ik klein was, besefte ik dat de politiek gaat over het leven van mensen. Daarom moeten politici luisteren en vervolgens met concrete oplossingen komen voor de problemen in jouw buurt. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen. Om ervoor te zorgen dat alle Woerdenaren een fijn en veilig leven kunnen hebben. In vrijheid hun eigen keuzes kunnen maken. In een fijne buurt, waar je veilig over straat kunt.”

Wat wil je goed houden in Woerden?

Dat je in Woerden in een fijne, groene buurt kunt wonen en in vrijheid jezelf kunt zijn.

Alle mooie bedrijven en evenementen die Woerden zo gaaf maken: van de bioscoop tot de Woerdense VakantieWeek en van de Koeiemart tot de horeca in de stad.

En natuurlijk al onze lokale ondernemers die met creatieve ideeën elke dag voor banen zorgen.

Wat moet er beter in Woerden?

Een fijn en veilig leven begint bij een eigen huis. Daarom moeten we sneller meer betaalbare koop- en huurwoningen bouwen voor starters en de middenklasse. Een fijn leven kan niet zonder veiligheid. Daarom wil ik zorgen dat iedereen in Woerden veilig over straat kan, alleen of hand in hand. We willen meer boa’s en cameratoezicht inzetten waar nodig. Het moet voor inwoners mogelijk worden om camera’s aan te vragen. Gevaarlijke en drukke wegen, zoals de Steinhagenseweg, moeten we aanpakken.

Het onderhoud van straten en groen moet echt veel beter. Daarom ga ik ervoor om daarin de komende jaren meer te investeren. We moeten ook zorgen voor genoeg parkeerplekken, omdat veel gezinnen niet zonder auto kunnen.

We moeten ook stap voor stap overgaan naar schone energie. Ik ben ervan overtuigd dat dat alleen kan op een manier die haalbaar en betaalbaar is voor gewone Woerdense gezinnen en ondernemers.

En last but not least: niet nog eens vier jaar lang elk jaar de belastingen verhogen.

Volg Florian.

InstagramLinkedIn