Bos

Florian Bos

RAADSLID

Openbare ruimte en Groen, Ruimtelijke Ordening, Cultuur, Wonen, Recreatie, Toerisme en Evenementen, Binnenstad, City-marketing, Vastgoed, Grondbedrijf

Wie ben jij?

Omschreven in drie woorden ben ik reislustig, een doorzetter en durfal. Ik ben Florian Bos, geboren in Den Haag en opgegroeid in Kamerik. Als kleine jongen ging ik in de zomer naar de Jevaka en heb ik vele uren in de Woerdense Scoutingjungle rondgerend. Nog steeds vind ik het mooi om nieuwe dingen of verre landen te ontdekken. Daarnaast heb ik mij als vrijwilliger ingezet bij jeugdcentrum Babylon en ben ik momenteel actief bij de Tafelronde Woerden.

Wat zijn je goede en slechte eigenschappen?

Optimist tot in de kist! Ik ben eigenlijk altijd vrolijk en ik zet graag ergens mijn schouders onder om mijn doel te behalen. Het is wel lastig om met teleurstellingen om te gaan. Vroeger kon ik heel boos worden als ik mijn zin niet kreeg. Tegenwoordig weet ik dat je niet boos moet worden of bij de pakken neer moet zitten, maar ervoor blijven gaan.

Waarom ben jij een goede volksvertegenwoordiger?

Ik geloof dat je wat moet maken van het leven en die positiviteit wil ik met zo veel mogelijk mensen delen. Enthousiasme straalt af op anderen en in de politiek krijg je de kans om dat enthousiasme over te brengen op heel veel mensen.

Hoe ziet je vrije tijd eruit?

In ieder geval ga ik ieder jaar op wintersport! Het liefst naar Oostenrijk om te snowboarden. Met mijn vriendinnetje bezoek ik regelmatig een museum of theatervoorstelling en als het moet ga ik ook mee naar de meubelboulevard. Daarnaast proef ik graag een glaasje uit mijn whisk(e)y collectie.